Tips voor het gebruik van sluizen
HVDtechnologies HVDtechnologies
HVDtechnologies

In deze nieuwsbrief:

Nieuwe website staat online
Ontmoet Harry van Dael
Tips voor het gebruik van sluizen

Onze website staat online

Na lang wachten kunt u onze site dan eindelijk bezoeken. Op onze site, gebaseerd op het bedrijfskaartje van HVD technologies, kunt u informatie vinden over onze producten en diensten. Leer er onze medewerkers kennen en bekijk enkele foto’s van onze werkwijze.
Bekijk de nieuwe website van HVDtechnologies »
Bezoek de website van HVD technologies
 
Harry van Dael

Ontmoet Harry van Dael

Harry van Dael, stichter van HVD technologies, is altijd gepassioneerd geweest door techniek. Hij heeft al veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en is nu toe aan zijn eigen creatie: HVD technologies. Samen met enkele goed geschoolde technici komt hij persoonlijk bij u langs om u te helpen met de best mogelijke producten en methodes. Zijn jarenlange ervaring is zeker een pluspunt en dit zal u zeker ontdekken als hij komt kijken naar een van uw installaties!
Neem contact op met Harry van Dael »

Tips voor het gebruik van sluizen

Om u beter te helpen bij de keuze van de sluizen, kunt u op onze site een lijstje van tips vinden dat u zal helpen om juiste sluis te kiezen. Bovendien is er een tijdelijke promotie van de meest verkorchte sluis “TOREX Stofsluis RV10.30.1.0.0.0.0” met een diameter 250 mm en een ronde of vierkante inlaat. Deze sluis is 30% goedkoper dan vorig jaar!
Tips voor het gebruik van sluizen »
HVDtechnologies HVDtechnologies
 
Choose our selection